berezka_gr

12-тия кръг на Б група

Днес Фратрия изигра двубоят си от 12-тия кръг на Б група, който ги противопостави срещу състава на Струмска слава. Мачът се проведе на стадион КК Албена.
През първото полувреме отборът на Фратрия владееше повече топката и се опитваше да създава атаки към противниковата врата. Противно на развоя на събитията обаче гостите успяха да поведат в резултата чрез точно изпълнение на дузпа в 26-та минута. Фратрийци опитаха да изравнят до края на полувремето, създавайки някои опасни положения, с които се доближиха до целта, но така и гол не падна до почивката.
През втората част обстановката на терена се запази и фратрийци продължиха да създават ситуации. Така до 67-та минута, когато след добре развита атака Стелиян Добрев се оказа най-съобразителен в наказателното поле и успя да завърши предоставената му от Мартин Костадинов топка във вратата, изравнявайки резултата. До края на срещата имаше положения и пред двете врати, но повече голове не паднаха и двата отбора не успяха да се победят, поделяйки си точките.
Краен резултат: Фратрия 1-1 Струмска слава.